Contact: 0611380808 ger@trouwringenwebsite.nl

Gastenboek

Een fijne ervaring

We hebben de communicatie met Ger als zeer prettig ervaren. In de zoektocht naar de perfecte trouwringen is het fijn dat de verkopende partij open en eerlijk is. Dat geeft vertrouwen.

Uiteraard zijn we ook heel blij met onze trouwringen en zijn ze precies zo geworden zoals we ze samen hebben ontworpen. Maar deze review is vooral voor Ger en de warme ontvangst die we alle keren bij hem thuis mogen hebben ontvangen.

10/10 !

Trouwringen

Welkom was echt warm! Echt gastvrij ontvangen. Ger heeft ons super geholpen. Ook geadviseerd wat hij zelf niet voor zou kiezen en de reden erbij. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook de materiaal keuze et cetera heeft hij mee gekeken en laten zien. Ruime aanbod in keuze en design/ ontwerpen. Ik zou zo weer er heen gaan.

Top!

Ik kwam oorspronkelijk voor mijn trouwjurk te laten vermaken bij Maria, het onthaal was warm en familiaal en we hadden het over de bruiloft toen ze vroeg of we alles al in orde hadden. Ik zei het enige wat we nog niet hebben zijn de trouwringen en daar had ze al snel een oplossing voor,ze vertelde dat haar man Ger deed in trouwringen en dat was eigenlijk geweldig nieuws voor ons want dat hadden we nog niet. Mijn trouwjurk heeft ze perfect vermaakt en ik wist dat het bij de trouwringen niet anders zou zijn ,we hebben gezocht naar wat we de mooiste trouwringen vonden en dat viel dan iets minder in ons budget dat we voorzien hadden maar daar had Ger wel een oplossing voor met dezelfde ringen wat we de mooiste vonden met wat kleine aanpassingen zou het perfect binnen ons budget vallen en toch nog altijd even mooi! We zijn jullie beide zo dankbaar voor de jurk en de trouwringen en het hartelijke ontvangst,het is allebei echt prachtig zowel de jurk als de ringen. Het was echt de moeite om van België naar Nederland te rijden . Ik zou zeggen blijf doen wat je doet,jullie doen het echt geweldig en ik kan niets anders dan veel goeds over jullie vertellen. We hebben jullie allebei een beetje in ons hart gesloten en zullen zeker nog van ons horen! Groetjes uit België van Stephanie en peter

Aanrader!

We zijn ontzettend blij met het advies en ontwerp van Ger. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je, in een gezellige huiskamersetting (letterlijk) 😉 Wij vonden het fijn dat hij goed naar onze wensen luisterde, maar ons ook op overwegingen wees waar we zelf niet aan hadden gedacht. Zo zijn we naar buiten gegaan met een heel ander, en veel mooier ontwerp dan we van tevoren in ons hoofd hadden. We zouden Ger aan iedereen aanbevelen!

Overweldigend!

Er is (te) veel mogelijk qua personaliseren en variaties. Wat overweldigend is. Deze expert met baard heeft ons prima geholpen en begeleid hierbij.

Geweldige service!

Geweldige service! Omdat ik met mijn been in het gips zat kwam Ger bij ons aan huis. Hij had alle type ringen mee (materiaal, vorm, type). Toen we daaruit hadden gekozen kwam het leukste deel; samen gaan ontwerpen. Ger neemt alle tijd en denkt mee over wat voor ring bij je past. Uiteindelijk kwamen tot het paar op de foto. Over 1 week gaan we ze officieel bij elkaar omdoen. Ik kan niet wachten. Zo bijzonder dat we een uniek paar ringen hebben. Als je nog niet weet waar je je ringen wilt laten ontwerpen, Ger is echt een aanrader!

Ondank dat ik al meer dan dertig jaar betrokken ben bij het adviseren en ontwerpen van trouwringen ben ik pas sinds kort ervaringen gaan verzamelen. Dit gastenboek is dus nog in opbouw.